Skip links

Brandende vraag?

Vind de (meeste) antwoorden hieronder. Staat een van jouw vragen er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

FAQ Square questions

Ah, we beginnen met de leuke vragen! Onze naam komt van ‘Endovelicus’, een pre-Romeinse god van de volksgezondheid ten tijde van de IJzertijd. De overlappingen van de vormen in ons logo symboliseren de versmelting tussen de digitale en fysieke wereld, net zoals Mixed Reality.

We zijn dan wel nuchtere Nederlanders, maar zo’n directe vraag kunnen zelfs wij niet rechtstreeks beantwoorden. Ons uitgangspunt is namelijk om elke organisatie op maat te bedienen. Wel zo fijn als het voorstel past. Plan een (online) kop koffie in en wij zorgen vooraf voor de nodige documentatie. 

Velicus bouwt aan een bibliotheek met Mixed Reality opleidingen. De licenties van deze opleidingen worden aangeboden via onze opleidingspartners. We werken momenteel nog aan een overzichtelijke lijst met aangesloten partnersWil je weten of jouw opleider al met ons samenwerkt? Mail ons via info@velicus.nl of bel +31 (0) 2800 840. 

Wij komen graag in contact met innovatieve opleiders. Koffie doen?

Elke gebruiker mag en kan een heel jaar gebruik maken van de cursus. Zo kun je oefenen wanneer en zo vaak het jou uitkomt. 

Uiteraard. Zo kunnen wij de cursisten steeds de beste kwaliteitscursus aanbieden. 

Je kunt een demo aanvragen. We maken met alle plezier een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.  

“Schoenmaker blijf bij je leest”. Daarom ontwikkelen wij de Mixed Reality software, die vervolgens door opleiders ingezet kan worden. Het heeft onze voorkeur om enkel met reguliere opleiders te werken. Zij kennen immers de organisatie en werknemers het best. We werken momenteel nog aan een overzichtelijke lijst met aangesloten partners. Wil je weten of jouw opleider al met ons samenwerkt? Mail ons via info@velicus.nl of bel +31 (0) 2800 840. 

The sky is the limitNaast alle ontwikkelingen die wij zien in hardware (denk bijvoorbeeld aan de te koppelen apparaten met slimme sensoren) blijven wij zelf natuurlijk ook door ontwikkelen! Wij timmeren hard aan een digitale bibliotheek, gevuld met Mixed Reality opleidingen. Ons doel is dat iedereen – ongeacht tijd en plaats – altijd veilig praktijkopleidingen kan volgen. 

Dit verschilt per opleiding. Onze reanimatiecursus bestaat uit drie onderdelen: Instructie, praktijk met ondersteuning en toetsing. Daarnaast zijn de opleidingen opgesplitst in modules en hoef je dus niet perse de hele opleiding in één ruk uit te spelen. Bijkomend voordeel: je kunt in loze uren altijd en overal even oefenen, een heel jaar lang!

Helaas niet. De opleidingen van Velicus zijn alleen geschikt voor Mixed Reality headsets, zoals de HoloLens 2 van Microsoft.  

Nieuwsgierig wat Mixed Reality voor jou kan doen?

Laten we eens (virtueel) koffie doen!

Doen we!