Skip links

Velicus Mixed Reality reanimatiecursus officieel gecertificeerd

Nieuws & Evenementen

Reanimatiecursus CPR+ gecertificeerd

We mogen toch wel met enige trots vermelden dat Velicus haar Mixed Reality reanimatiecursus door Het Oranje Kruis is gecertificeerd! In het decembernummer 2020 van Het Oranje Kruis EHBO Magazine is een artikel gepubliceerd over Velicus haar reanimatiecursus en de certificering.

Drie jaar zijn we aan het zwoegen om ’s werelds eerste volledige Mixed Reality reanimatiecursus te ontwikkelen. Alle technische uitdagingen zijn getackeld. Het is nu tijd voor de laatste loodjes om de cursus gebruiksvriendelijker te maken. Zodra de puntjes op de i zijn gezet, hebben we een volledig digitale praktijkopleiding ontwikkeld met toetsing en officieel certificaat.

Een manier om te leren, oefenen en te toetsen. Allemaal onafhankelijk van tijd en plaats en dus COVID-proof. Oftewel, gegarandeerde continuïteit van reanimatie onderwijs.

Live-gang van CPR+

De beoogde live-gang voor implementatie staat voor 1 februari gepland. We zijn nu hard op zoek naar de eerste organisaties die met Velicus willen samenwerken. Deze partijen zullen ‘launching customer’ worden. Deze partijen spelen een belangrijke rol in de doorontwikkeling van de reanimatiecursus. Met feedback en input kunnen wij de cursus nog gebruiksvriendelijker, accurater en leuker maken of scenario’s op maat toevoegen.

In 2021 staat de ontwikkeling van een complete Bedrijfshulpverleningsopleiding op de planning. Ook bij de ontwikkeling van deze opleiding zullen de launching customers nauw betrokken zijn, zodat deze aansluit bij de verwachtingen en wensen.

Pre-order de cursus

Het is vanaf 1 januari mogelijk de reanimatiecursus voor te bestellen, zodat u als een van de eersten in februari kunt starten. Bent u geïnteresseerd in de reanimatiecursus van Velicus? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en een demonstratie!

*Het is goed om te weten dat Velicus niet zelf een opleider is en de voorkeur geniet om te werken met bestaande opleiders en huidige leveranciers van dergelijke opleidingen. Er zijn eventueel uitzonderingen te maken.