Skip links

Hèhè, eindelijk geen suffe trainingen meer!

Met onze immersieve Mixed Reality applicaties leer je namelijk in een mum van tijd levensreddende vaardigheden, waar en wanneer jij maar wilt.

Hierdoor leer je efficiënter, effectiever en bespaar je tijd & kosten. En het is een stuk leuker dan een standaard training. Zo redden we samen meer mensen, win-win!

CPR+

Leer reanimeren door met levensechte hologrammen in jouw eigen omgeving aan de slag te gaan! Meer info
Boy pointing at a Mixed Reality panel while wearing a HoloLens 2

Fire+

Altijd al eens je kantoor (digitaal) in brand willen zetten? 😏 Met Fire+ leer je verschillende brandklassen bestrijden! Coming soon!
Man in dark setting using a HoloLens 2
Maatwerk

Al jouw briljante ideeën op maat gemaakt!

Wil jij innoveren met je organisatie en heb je een visie waarbij Mixed Reality kan helpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen prototypes & maatwerk applicaties om deze visie tot leven te wekken. En dat kan al verrassend voordelig.

Meer weten

Met Mixed Reality aan de gang!

0

Gratis demo

Zelf eerst een keertje proberen? Geen probleem! Plan een gratis demo in en wij komen naar je toe zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om met Mixed Reality te gaan werken.

5000

Velicus platform

Het Velicus platform geeft je een jaar lang toegang tot al onze apps op een HoloLens 2 (apart verkrijgbaar). We helpen met implementatie, training & ondersteuning.

V.a. €15000

Maatwerk

Heb je zelf een goed idee voor een applicatie? Dan kunnen wij het voor je bouwen! Als kers op de taart, in sommige gevallen geven wij tot 50% korting op ontwikkelkosten.

Prijzen voor het platform zijn exclusief btw.