Skip links
‘Wow, wat tof!’

Zien Ervaren  is geloven

Mixed Reality is maar lastig voor te stellen zonder het zelf te ervaren. Een filmpje bekijken is anders dan wanneer je zelf voor de eerste keer met je eigen handen een digitaal object vastpakt. Met onze tijdelijke gratis demo ervaar je het zelf!

Dat wil ik!

Boek nu je gratis demo!

Vul het formulier in, dan nemen we contact met je op om een demo voor jou en je organisatie te organiseren! Dit kan zowel bij ons op kantoor of op locatie. Wel zo gemakkelijk.

 

Een demo duurt gemiddeld een uurtje, maar als je wat langer wilt spelen dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Liever gelijk afstemmen? Geef een belletje!

+31 (0) 20 2800 840

Disclaimer

Demo’s zijn het meest geschikt voor groepen van maximaal ~8 personen. Met meer kan niet iedereen het zelf ervaren. Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur. We streven ernaar om binnen 2 weken een gratis demo te organiseren, maar kunnen dit niet garanderen.
    Velicus Experience case
    Zelf een weekje proberen?

    Bestel de Velicus Experience koffer!

    Samen met Het Oranje Kruis hebben we de Velicus Experience koffer gemaakt. Hier zit een HoloLens 2, reanimatiepop en informatiefolder in. Voor €250,- wordt dit pakket op maandagochtend bij je bezorgd, waarna er een instructie van ongeveer een uur volgt. Vervolgens heb je een week lang de tijd om mixed reality zelf uitgebreid te ervaren.

    Bestel hem hier!