Skip links

AWE XR Conferentie 2021

Nieuws

AWE XR Conference 2021

We gaan het gewoon doen. Onze deelname aan de AWE XR Conference 2021 in San Francisco is een feit! Van 9 tot en met 11 november staan we op het congres en kunnen deelnemers onze applicaties ervaren. Maar daar blijft het niet bij. Daarnaast zijn we namelijk in gesprek met de organisatie van of we een panelgesprek met 3 van onze partners mogen opzetten en deel mogen nemen aan de Playground met een speciaal voor hen ontwikkelde applicatie. 

 

Wat is AWE? 

De Augmented World Expo (AWE) is wereldwijd het meest vooraanstaande congres voor Extended Reality (Augmented, Virtual en Mixed Reality). Van over de hele wereld komen mensen in de XR industrie hier bij elkaar om de laatste ontwikkelingen te zien en te ervaren. Van startups tot Fortune 500, je krijgt gegarandeerd de beste XR ervaringen. 

Wil je meer weten over AWE? Kijk ook op hun website voor algemene informatie over de beurs. 

 

Meer weten? 

Wil jij ons treffen in de stad van de Golden Gate Bridge, Alcatraz en de wereldberoemde kabeltrams? Of wil je graag deelnemen aan de conference? Neem even contact op met Daniël Schinkel (Operationeel Directeur Velicus) of via ons contactformulier.